• 28 Kas 2017
    Deneyimler Toplantısı

Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümünde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik " Deneyimler  Toplantısı " Samsun Yurt Savunma Sanayi A. Ş Genel Müdürü Makine Mühendisi Utku ARAL , Makine Mühendisleri Odası Başkanı ve Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan , Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli , öğretim üyeleri   ve öğrencilerin katılımıyla 28.11.2017 Salı günü , saat : 14:00 de Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantı , Makine Mühendisleri Odası Başkanı ve Samulaş Genel Müdürü Kadir Gürkan 'ın açılış konuşması , Samsun Yurt Savunma Sanayi A. Ş Genel Müdürü Makine Mühendisi Utku ARAL ' ın Samsun Yurt Savunma Sanayi A. Ş hakkında bilgi vermesi ve öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından  " Bölüme Hoşgeldin Kokteyli " İle sona erdi.