2022-2023 Güz Mezuniyet Tek Ders Sınavıyla Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yazar: meryem.soysaldi | Tarih: 26 Nisan 2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yapılan mezuniyet tek ders sınavı ile mezun duruma gelen öğrencilerimizin, Üniversitemize/Fakültemize gelip mezuniyet talep ve ilişik kesme işlemlerini yapmalarına gerek yoktur.

Diploma ekini alabilmek için https://mbs.omu.edu.tr/ adresindeki açıklamalar çerçevesinde "OMÜ Mezun Bilgi Sistemine" Üye olmanız/kayıt olmanız gerekmektedir. Üye olamıyorsanız https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY3NSYUmhM9ozg-tmyiLxUXMhAYuCR625PcyP0DcglPrVwiA/viewform adresindeki formu doldurunuz (formu doldururken stu.omu.edu.tr hesabınızı / epostanızı bildirmeyiniz). Üyelik işleminizin tamamlanması için Mezunlar Koordinatörlüğümüz tarafından e-posta/telefon ile size dönüş yapılacaktır. Ayrıca https://unikys.omu.edu.tr/tr/document_categories adresindeki dokümanların içinde bulunan "PP.1.3.FR.0058-OMÜ Mezun Bilgi Sistemi Üyelik Formu" doldurulup, formdaki talimatlara uygun olarak üye olunabilir.

İLETİŞİM : https://mezun.omu.edu.tr/tr

Olcay HÜNDÜR Tel: 0(362) 312 19 19 - 1691 E-Posta: olcay.hundur@omu.edu.tr

İlgili öğrencilerin Akademik Öğrenci Danışmanları tarafından "Mezuniyet Durumu Bilgi Formu" düzenlenip, Bölüm Başkanlığına-Dekanlığımıza sunulacaktır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mezuniyet tek ders sınavıyla mezun olanların durum bilgileri, OMÜ Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Ofisi, OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü, OMÜ Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı ile OMÜ Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne gönderilecek, sorunlu öğrenciler belirlendikten sonra, UBS mezun kayıtlarının yapılması için ÖMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına mezuniyet bildirimleri yapılacaktır. Adı geçen üniversite birimleriyle sorunu olan öğrencilerimizin, yetkililerle *iletişime geçmesi gerekmektedir.

*İLETİŞİM :

https://oidb.omu.edu.tr/tr/kurumsal/birimler/oegrenci-islemleri-birimi/katki-payi-ve-oegrenim-uecreti-ofisi

Bahri GÜLÇİÇEK Teknisyen Yardımcısı bahrig@omu.edu.tr 0362 312 19 19 / 6840 (Merkez Kütüphane Zemin Kat)

OMÜ Koruma ve Güvenlik Birimi - 0362 312 19 19 - 2145 ( iç hat no)

Bilgilerini ve gereğini rica ederiz.