SKY Experience Programı 2023-2024 Dönemi

Yazar: muhendislik | Tarih: 18 Eylül 2023

Protokollü üniversitelerimizin destekleri ile 2018 yılından beri başarılı bir şekilde yürüttüğümüz gönüllü aday mühendislik programımız, SKY Experience Programı’nın 2023–2024 dönemi başvuruları başlamıştır.

Protokol kapsamında üniversiteniz bünyesinde ilgili bölümlerde öğrenimine devam eden ve program şartlarını sağlayan adaylarımıza aday mühendislik imkanı sağlanacaktır. İş birliğimiz dahilinde tarafınıza ilk elden doğru bilgiyi sağlamak ve adaylarımız arasında bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına SKY Experience Programı ile ilgili önemli detayları aşağıda bilgilerinize sunarız.

SKY Experience Programı gönüllü bir staj programı olup stajyerlerimiz programa üniversiteniz ile imzaladığımız protokole istinaden, tarafınızca yapılan mesleki eğitim sigortası kapsamında katılabilmektedir. SKY Experience Programı dahilinde stajyerler haftada en fazla 3 en az 1 iş günü şirketimizde staj yapabilmektedir. Hafta sonu çalışmalarına izin verilememektedir. İlgili aday mühendislik programımız herhangi bir zorunlu staj ve/veya iş yeri eğitimini karşılamamaktadır. Ancak üniversitelerin inisiyatifinde SKY Experience Programı kapsamında yapılan staj, zorunlu staj olarak sayılabilir.

Programımız eğitim öğretim dönemi içerisinde 27.11.2023-31.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

https://kariyer.tusas.com/sky

TUSAŞ Akademi / Genç Yetenek ve Değişim Programları Şefliği