OMÜ Mühendislik Bilimleri ve Teknolojisi Dergisi (OMUJEST)

OMÜ Mühendislik Bilimleri ve Teknolojisi Dergisi (OMUJEST - OMU Journal of Engineering Sciences and Technology) Mühendislik Bilimleri (Bilgisayar Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği) alanlarında uluslararası bilimsel bir niteliğe sahip, özgün araştırma makalelerine ve derlemelere yer vermektedir.
Çalışmalar Türkçe ve İngilizce kabul edilmektedir. İlk sayıdan itibaren tüm makalelere DOI numarası verilecektir. Derginin TR Dizin ve uluslararası bilimsel dizinlere (indeks) eklenme müracaatları ilk sayıların yayım süreciyle birlikte hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir. OMUJEST, siz değerli bilim insanlarının özgün bilimsel çalışmalarını yayımlamaktan onur duyacaktır. Yayın ilkeleri gereği makale yükleme, değerlendirme ve yayımlama süreçlerinde yazarlardan hiçbir ücret talep edilmemektedir.

OMÜ Mühendislik Bilimleri ve Teknolojisi Dergisi (OMUJEST) ilk sayısını 30 Haziran 2021’de çıkarmayı planlamaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

Web : https://ojs.omu.edu.tr/jest

e-posta : jest@omu.edu.tr