Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi

  • OMÜ
  • Anasayfa
  • Bize Ulaşın
  • EN عربي

+90 362 312 1919

muhfak@omu.edu.tr

  • FAKÜLTEMİZ
    • Hakkımızda
    • Misyon-Vizyon
    • Yönetim
    • Kurullar
    • Komisyon ve Koordinatörlükler
    • İdari Personel
    • Organizasyon Şeması
    • Mevzuat
    • İş Takvimi
    • Kamu Hizmet Standartları
    • Kurumsal Kimlik
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporu
    • Engelli Öğrenci Birimi
  • AKADEMİK
    • Akademik Personel
    • Bilgisayar Mühendisliği
    • Çevre Mühendisliği
    • Elektrik Elektronik Mühendisliği
    • Endüstri Mühendisliği
    • Gıda Mühendisliği
    • Harita Mühendisliği
    • İnşaat Mühendisliği
    • Kimya Mühendisliği
    • Makine Mühendisliği
    • Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
  • ÖĞRENCİ
    • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
    • Eğitim Öğretim Programı
    • Akademik Takvimler
    • Açık Erişim Ders Notları
    • Program Bilgi Paketi
    • Öğrenci Bilgi Sistemi (UBYS)
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Kariyer Merkezi
    • Mezunlar Koordinatörlüğü
    • Öğrenci Toplulukları
    • Staj / İş Birliği Talepleri
    • Staj Protokolleri
    • Aday Öğrenci
  • Araştırma
    • Bilimsel Yayınlar
    • Projeler
    • Dergi
    • OMÜ Teknopark
    • Tezler
    • Uluslar Arası İşbirlikleri
    • Laboratuvarlar
    • AR-GE Koordinatörlüğü
  • KALİTE
    • Kalite Koordinatörlüğü
    • Eğitim Öğretim Performans Değerlendirme (EOPD)
    • Dijital Arşiv
    • Öğrenci Kalite Komisyonu
    • Birim Kalite Komisyonu
    • Bölüm Paydaş Katkı Matrisi
  • Toplumsal Katkı
    • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
    • Birim Faaliyetleri
  • BAŞARILARIMIZ

Sağlık

  • Toplumsal katkı
  • Birim faaliyetleri

Toplumsal Katkı

  • Toplumsal Yaşama Katkı Koordinatörlüğü
  • Birim Faaliyetleri
    • Eğitim
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sağlık
    • Ar-Ge

Faaliyetler Tarih
Fakültemiz Gıda Mühendisliği bölümünde 2024-2025 Bahar Yarıyılında 'Temiz Eller Sağlıklı Bedenler' etkinliği gerçekleştirildi. 27.03.2025
Fakültemiz Gıda Mühendisliği bölümünde 2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında 'Geleneksel Fermente Gıdaların Okul Çağındaki Çocukların Büyüme ve Gelişmesindeki Önemi' etkinliği düzenlendi 12.12.2024

Bağlantılar

  • Akademik Takvim
  • OMÜ Ders Kataloğu
  • Öğrenci Değişim Programları
  • Omü Arşiv
  • Kariyer Merkezi

İletişim

OMÜ Kurupelit Kampüsü
Mühendislik Fakültesi
55139 Atakum, Samsun
TÜRKİYE

+90 362 312 1919

muhfak@omu.edu.tr



Hızlı Linkler

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi
  • Öğrenci İşleri
  • OMÜ de Yaşam
Copyright @ 2023 | Ondokuz Mayıs Üniversitesi - BİDB | Powered by Grav | 154